Udstyr

Fægtning kan være en dyr sport, men ikke hos.

I FægteklubbenSydjylland besluttede man fra starten, at fægtning skulle kunne være for alle, uanset indtægt. Som vist nok den eneste klub i landet, stiller vi næsten alt udstyret til rådighed.

Det betyder, at man kun skal stille med noget almindeligt gymnastik tøj og et par indendørs trænings sko. Noget de fleste har i forvejen. Lange strømper kan købes i klubben; for at prøve er det dog ikke nødvendigt.

Vi kræver normalt ikke erstatning for knækkede klinger eller lign. som ellers er kutyme i mange klubber (sker nu heller ikke så tit!).

Efterhånden som man bliver bedre og bidt af sporten kommer der ofte et ønske om eget udstyr. Kan være glimrende gaveideer, hvor klubben gerne er behjælpelig med rådgivning og bestilling.

Køb af fægteudstyr
Som det meste andet sportsudstyr er fægteudstyr dyrt - hvis man skal have det hele. Et komplet fægteudstyr koster ca. kr. 4000.

Et komplet fægteudstyr består af fægtemaske, fægtejakke, fægtebukser, fægtehandske, våben og kropsledning.
Ved at købe dit eget udstyr viser du både dig selv, din træner og klubben, at du går aktivt og seriøst ind for sin sport.

Under LINKS kan i finde forskellige sælgere af udstyr.

Fægteklubben Sydjylland - Træningssted: Brændkjærskolen, Brændkjærgade 92, 6000 Kolding