Fægteklubben Sydjylland

Under menuen FKSJ (Fægteklubben Sydjylland) finder du forskellige informationer om klubben, såsom bestyrelsen og dens referater og kontaktinformationer.

Fægteklubben Sydjylland er medlem af Dansk Fægte-Forbund (DFF) og følger forbundens regler.

(Nogle af siderne er kun tilgængelige for medlemmer efter log-in.).

Menuen Fægtning rummer en masse informationer, træningstider og priser, links til de komplette regelsæt.  Er man ny eller forældre til en fægter, findes der links til gode og hurtigt læste informationer om fægtning og stævner under: Håndbøger og informationer.

Arrangementer indeholder information om vores tilbud til firmaer, skoler og polterabends eller andre, der kunne tænke sig at prøve en spændende og anderledes sport.

Stævner, træningslejr og kurser indeholder informationer om kommende og afholdte aktiviteter.

Under Links kan man komme rundt i fægtninges verden. Mange spændende hjemmesider, fægtning på you-tube og diverse firmaer, der sælger fægteudstyr.

Fægteklubben Sydjylland - Træningssted: Brændkjærskolen, Brændkjærgade 92, 6000 Kolding